Zaterdag is het zover!

Hallo teams,
Zaterdag gaan we met elkaar strijden om de titel “Beste vergadering volleybalteam van 2019”!!


Wedstrijdschema
Jullie ontvangen hierbij de link naar het wedstrijdschema. Het ochtendprogramma bestaat uit 4 poules en daarvan zijn de wijdstrijden bekend. Ook de scheidsrechters per wedstrijd staan aangegeven dus let daar ook goed op. Uit deze 4 poules ontstaan in de middag 3 poules gerangschikt naar sterkte.
De link naar het wedstrijdschema is:https://www.tournify.nl/live/lvvt2019

Via deze link is vanaf nu altijd voor elk team het wedstrijdschema te volgen. Dus ook straks tijdens het toernooi de actuele uitslagen en standen.Deel deze link met je hele team zodat iedereen het op zijn telefoon kan volgen!

Aanvangstijd
We willen jullie vragen uiterlijk 9 uur in de sporthal aanwezig te zijn. Dan kunnen we met iedereen erbij de opening doen, heeft ieder team nog de tijd voor een korte warming-up (belangrijk) en kunnen we uiterlijk 09:30 starten met de eerste wedstrijden.

BBQ
Tenslotte willen we jullie nog herinneren aan de BBQ na afloop. Je kunt je nog steeds opgeven als individu of als team. Zou super leuk zijn als jullie erbij zijn!! Geef je op via onderstaand mailadres.

Heb je nog vragen of opmerkingen neem dan contact op met het organisatieteam door een mail te sturen naar info.lvvt@gmail.com. Neem bij urgentie telefonisch contact op met Emile Kroon 0630113042

We kijken uit naar een sportieve en gezellige dag met elkaar!
Tot zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *