Teams en BBQ!

Hallo volleybalvrienden, 

Inmiddels staat het Landelijk Vergadering Volleybaltoernooi om de hoek. Hier volgt belangrijke informatie voor het toernooi. Kijk ook bij ‘Informatie 2019’ voor details over betalen, kleding en faciliteiten.

Aanvangstijd: 09:00

Deelnemende teams:

VT Dinxperlo
Elburg 1
Elburg 2
De Jonkies
De Watersmashers
De Ontmoeting
De MeerSmashers
De Meerduikers
The Collective
De Zaankanters
Allfun 1
Allfun 2
Eindhoven 1
Eindhoven 2
Eykpunters
Mark(‘s) Garden
Airborne
Jong Ede

Ballen:

Neem als team een eigen bal mee als je wilt inspelen. Zet daar alvast je naam op zodat hij niet kwijt raakt. Er is een kantine in de sporthal, waar jullie tussendoor op eigen kosten gebruik van kunnen maken. Uiteraard kun je ook je eigen eten en drinken meenemen.

Scheidsrechters

Bij elke wedstrijd zal er een scheidsrechter en teller zijn vanuit een ander team. Ieder team levert dus meerdere keren over het toernooi een scheidsrechter en een teller. Dit staat straks in het wedstrijdschema. Houd hier alvast rekening mee.

BBQ

Na afloop van het toernooi, wordt er namens de Vergadering Ede een BBQ georganiseerd. Jullie zijn hiervoor van harte uitgenodigd! Deze zal plaatsvinden op een prachtige locatie in het Edesche bos. Een mooie gelegenheid om nog even na te kletsen, oude bekenden te ontmoeten, en nieuwe contacten op te doen! 

Geef je team, of alleen jezelf, op d.m.v. een reply op deze mail. (Geef dan even aan hoeveel personen). De kosten bedragen € 5,- per volwassene en € 2,50 per kind. Dit kun je ter plekke betalen.  Jullie hoeven niets extra’s mee te nemen, stoel/bord/bestek etc. worden geregeld.

Het adres van de BBQ is Wildzoom 16, Ede.

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen neem dan contact op met het organisatieteam door een mail te sturen naar info.lvvt@gmail.com. Neem bij urgentie telefonisch contact op met Emile Kroon 0630113042

We hebben er zin in! Tot 18 mei!

Met vriendelijke groeten,

Team Ede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *