Informatie 2020

Hier volgt belangrijke informatie voor het toernooi.

Datum: 13 juni 2020

Locatie:

Sporthal West
Veenslag 70, 3905 SL
Veenendaal

Aanvangstijd: 09:00

Het toernooi:

Bij aankomst melden de aanvoerders zich bij de informatietafel, hier ontvangen zij de laatste informatie over het toernooi. ’s Ochtends starten we met de eerste wedstrijden. Het wedstrijdschema wordt later in een aparte mail gedeeld.  Let op: te laat komen voor je wedstrijd is een verloren wedstrijd. We sluiten het toernooi af met een prijsuitreiking.

Neem als team een eigen bal mee als je wilt inspelen. Zet daar alvast je naam op zodat hij niet kwijt raakt. Er is een kantine in de sporthal, waar jullie tussendoor op eigen kosten gebruik van kunnen maken. Uiteraard kun je ook je eigen eten en drinken meenemen.

Kleding:

Vergeet niet om zaalschoenen mee te nemen, zonder de juiste schoenen is de zaal niet toegankelijk. Probeer ook alvast ’s ochtends in je sporttenue te verschijnen, zodat er niet al te veel drukte is in de kleedkamers. Neem wel warme kleding mee, afkoelen tussen wedstrijden door kan blessures veroorzaken.

Bij elke wedstrijd zal er een scheidsrechter en teller zijn vanuit een ander team. Ieder team levert dus meerdere keren over het toernooi een scheidsrechter en een teller. Dit staat straks in het wedstrijdschema. Houd hier alvast rekening mee.

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen neem dan contact op met het organisatieteam door een mail te sturen naar info.lvvt@gmail.com 

Voor meer informatie over het spel en de regels bij de wedstrijden zie   www.vvg-volleybal.nl .