Informatie 2019

Hier volgt belangrijke informatie voor het toernooi.

Locatie:

Sporthal de Peppel
Peppelensteeg 1
6715 CV, Ede

Aanvangstijd: 09:00

Betaling

De kosten zijn 70 euro per team. We willen jullie vragen om dit vooraf, uiterlijk 12 mei te betalen. Dit kan door het bedrag over te maken op rekeningnummer: NL04RABO0377067792 t.n.v. BVGE. Vermeld even de naam van je team in de omschrijving.

Het toernooi:

Bij aankomst melden de aanvoerders zich bij de informatietafel, hier ontvangen zij de laatste informatie over het toernooi. ’s Ochtends starten we met de eerste wedstrijden. Het wedstrijdschema wordt later in een aparte mail gedeeld.  Let op: te laat komen voor je wedstrijd is een verloren wedstrijd. We sluiten het toernooi af met een prijsuitreiking.

Neem als team een eigen bal mee als je wilt inspelen. Zet daar alvast je naam op zodat hij niet kwijt raakt. Er is een kantine in de sporthal, waar jullie tussendoor op eigen kosten gebruik van kunnen maken. Uiteraard kun je ook je eigen eten en drinken meenemen.

Kleding:

Vergeet niet om zaalschoenen mee te nemen, zonder de juiste schoenen is de zaal niet toegankelijk. Probeer ook alvast ’s ochtends in je sporttenue te verschijnen, zodat er niet al te veel drukte is in de kleedkamers. Neem wel warme kleding mee, afkoelen tussen wedstrijden door kan blessures veroorzaken.

Bij elke wedstrijd zal er een scheidsrechter en teller zijn vanuit een ander team. Ieder team levert dus meerdere keren over het toernooi een scheidsrechter en een teller. Dit staat straks in het wedstrijdschema. Houd hier alvast rekening mee.

BBQ

Na afloop van het toernooi, wordt er namens de Vergadering Ede een BBQ georganiseerd. Jullie zijn hiervoor van harte uitgenodigd! Deze zal plaatsvinden op een prachtige locatie in het Edesche bos. Een mooie gelegenheid om nog even na te kletsen, oude bekenden te ontmoeten, en nieuwe contacten op te doen!

Geef je team, of alleen jezelf, op d.m.v. een reply op deze mail. (Geef dan even aan hoeveel personen). De kosten bedragen € 5,- per volwassene en € 2,50 per kind. Dit kun je ter plekke betalen.  Jullie hoeven niets extra’s mee te nemen, stoel/bord/bestek etc. worden geregeld.

Het adres van de BBQ is Wildzoom 16, Ede.

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen neem dan contact op met het organisatieteam door een mail te sturen naar info.lvvt@gmail.com. Neem bij urgentie telefonisch contact op met Emile Kroon 0630113042

 

Voor meer informatie over het spel en de regels bij de wedstrijden zie   www.vvg-volleybal.nl .