Geslaagd

Beste mensen,

We kijken terug op een heel geslaagd toernooi! Dank voor al jullie sportieve bijdragen waardoor deze dag een mooie, spannende en gezellige dag is geworden.

In de ochtend heeft elk team de krachten verkend en werd er soms met grote cijfers gewonnen (en dus ook verloren;). Maar dat was ’s middags anders! Toen moesten we allemaal aan de bak en waren de verschillen veel kleiner. In elke poule ontstonden spannende wedstrijden waarin om de punten gestreden werd. Elk team heeft goede prestaties geleverd, Top!

De link naar tournify is nog actief, dus kijk nog even naar alle wedstrijden die je hebt gespeeld. Ook op deze plaatst de felicitaties aan de Watersmashers uit Veenendaal met de overwinning van 2019!

Er zijn veel foto’s gemaakt en zodra die beschikbaar zijn komen ze op de website. We hebben de zaal weer netjes achter kunnen laten, ook de beheerder en de EHBO was tevreden en te spreken over de sfeer! Daarvoor ook dank aan jullie allemaal!

Er zijn een paar spullen achtergebleven. Een grijze broek met het logo van Bayern M√ľnchen, een grijs shirt met lange mouwen van Raw en een grijze dames sjaal. Ook stond er nog een geel koeltasje met een complete lunch en een dop van een thermos en een witte bidon met het logo van Amsterdam. Mocht dit van jou zijn, neem dan even contact op via het mailadres: info.lvvt@gmail.com.

We hopen dat jullie allemaal genoten hebben. Tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *