Terugkijken op het 6e Toernooi 2015

Een goed gebruik, nu al voor het 6e jaar op rij een jaarlijks terugkerend evenement.  Op 13 juni was het dan zover, het Landelijk Vergadering Volleybal Toernooi 2015. Rond half 10 stroomde de zaal vol met de 17 deelnemende teams.
De traditie (de winnaar van het toernooi organiseert het volgende toernooi) hebben wij dit jaar niet in ere gehouden. Alphen aan den Rijn heeft vorig jaar niet gewonnen maar vond het leuk om het toernooi een keer te organiseren. Wellicht wordt de traditie volgend jaar weer hersteld, maar dat zal de toernooidag uitwijzen.

In de ochtend waren de teams verdeeld over 3 poules, waarbij ze 4 tot 5 wedstrijden speelden.  De top 3 teams selecteerde zich voor de gevorderde poule en overige teams streden in de recreanten poule.

In de ochtend verliepen de wedstrijden gemoedelijk. De teams daagden elkaar uit, ze maakte het elkaar moeilijk en er werd puntje voor puntje gestreden.
Dit resulteerde naar de volgende indeling:

In de recreanten poule speelden, Silo Hilversum, Barneveld, AllFun 1, AllFun 2, Roermond, Voorburg, AllFun 3, Hellevoetsluis. In de gevorderden poule speelden, Dinxperlo, AllFun 4, Eindhoven 1, Dordrecht, Eindhoven 2, De Rouwtjes, Ede, de MeerSmachers, Leiden.

In beide poule’s werd er gestreden om punten te pakken. Puntje voor puntje werden de wedstrijden gespeeld. In de recreanten werd uiteindelijk door Voorburg en Silo Hilversum gestreden voor de nummer 1 en 2. Silo Hilversum heeft gewonnen met 25 tegen 14 punten.
Bij de gevorderde poule ging de laatste wedstrijd tussen Eindhoven 1 en AllFun 4, Eindhoven heeft een voorsprong gepakt aan het begin van de wedstrijd,  met veel moeite probeerde AllFun 4 bij te blijven. Helaas kwamen ze net te kort en is Eindhoven 1 er met de winst van door gegaan.

De traditie word weer in ere hersteld. Eindhoven gaat komend jaar en toernooi organiseren!

Alle teams, bedankt voor jullie sportiviteit, gezelligheid, opkomst en sfeer. Toeschouwers bedankt voor het aanmoedigen. En Eindhoven, veel plezier met het organiseren van een nieuw toernooi!

Eindhoven 1, winnaar gevorderden poule

Eindhoven 1, winnaar gevorderden poule

150613_092

Silo Hilversum, winnaar recreanten Poule